Σαρώνει στο Netflix το Blood Coast – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο αστυνομικό δράμα

Το νέο αστυνομικό δράμα «Blood Coast» έχει μαγέψει τους συνδρομητές του Netflix. H γαλλική σειρά, που έγινε διαθέσιμη στην πλατφόρμα πριν από μερικές ημέρες, βρίσκεται ήδη στo Top10 σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Blood Coast: Η πλοκή της σειράς

Ένας αποστάτης αστυνομικός διοικητής συνεργάζεται με έναν νεοσύλλεκτο που ελπίζει σε μια νέα αρχή. Οι δυο τους ξεκινούν μια επικίνδυνη αποστολή για να εντοπίσουν έναν από τους πιο διαβόητους -και βίαιους- εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο.

Το γαλλικό αστυνομικό δράμα Blood Coast (Pax Massilia) ακολουθεί τους αστυνομικούς και την παράτολμη ομάδα τους καθώς αγωνίζονται να καθαρίσουν τους δρόμους της Μασσαλίας, στη Γαλλία.

Την σειρά σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Σεζάρ -και πρώην αστυνομικός- Olivier Marchal. Το σενάριο υπογράφουν ο Olivier Marchal και ο Kamel Guemra.

Δείτε το τρέιλερ του Blood Coast:

Το cast της σειράς

  • Tewfik Jallab (Paradise Beach)
  • Jeanne Goursaud (Barbarians)
  • Nicolas Duvauchelle (Polisse)
  • Samir Boitard (Black Spot)
  • Moussa Maaskri (Stillwater)
  • Florence Thomassin (Les Rivières Pourpres)
  • Lani Sogoyou (Plus Belle la Vie)
  • Olivier Barthélémy (Overdose)
  • Idir Azougli (Shéhérazade)
  • Diouc Koma (The Red Band Society)

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS για το τέλος του Blood Coast

Τι συμβαίνει στο τέλος του Blood Coast;

Προς το τέλος, ο Ali Saidi αφήνεται ελεύθερος, ενώ η αστυνομία φτάνει στο σπίτι του Lyes Benamar για να τον συλλάβει για διαφθορά και άλλα εγκλήματα. Στην τελική επίθεση στον Franck Murillo, ο Lyes και η ομάδα του κατάφεραν να τον συλλάβουν. Η Alice Vidal αποφάσισε να μην τον σκοτώσει για όσα έκανε στον πατέρα της. Αντ’ αυτού, αποφάσισε να τον παραδώσει στα χέρια της δικαιοσύνης. Κάνοντας αυτή την κίνηση, ο Lyes και η ομάδα του γίνονται δεκτοί με χειροκροτήματα.

Αλλά παρόλο που ο Lyes παίρνει τη νίκη και το κορίτσι (την Alice) προς το τέλος, δεν έχει απαραίτητα ευτυχισμένο τέλος. O Miranda πέρασε όλη τη σεζόν χτίζοντας μια υπόθεση γύρω από τον Ali Saidi. Αλλά ο τελευταίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος λόγω διαφθοράς στην εισαγγελία. Έτσι, αντί γι’ αυτόν, ο Miranda αποφασίζει να συλλάβει τον Lyes για τις προηγούμενες παράνομες δραστηριότητές του.

Ακριβώς τη στιγμή που ο ίδιος και η αστυνομία φτάνουν στο κατώφλι του Lyes για να τον συλλάβουν, πέφτει στο μαύρο και στην συνέχεια εμφανίζεται ο Lyes να χαμογελάει. Ενώ υπονοείται ότι ο Lyes συλλαμβάνεται, το χαμόγελό του θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να δραπετεύσει.

Έτσι, η 2η σεζόν του Blood Coast θα μπορούσε να αφορά τον ίδιο που ζει ως καταζητούμενος ενώ προσπαθεί να εξουδετερώσει τον Ali Saidi και να αποκαλύψει τη διαφθορά που αφορά τον εισαγγελέα. Αλλά δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της σειράς

Ποιος σκότωσε τον γιο του Murillo και τον Ινδιάνο;

Ο γιος του Murillo σκοτώθηκε από τον Ινδιάνο. Αν και ο τελευταίος δεν άφησε τον Murillo να το μάθει αυτό, τελικά πλήρωσε τις πράξεις του πεθαίνοντας στα χέρια μπράβων.

Αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του Murillo πέθανε στα διασταυρούμενα πυρά όταν κάποιος προσπάθησε να εξουδετερώσει τον Ali Saidi. Αλλά τελικά, αυτός ο κάποιος αποδείχθηκε ότι ήταν το δεξί χέρι του Murillo, ο Ινδιάνος. Ήθελε να αναλάβει την επιχείρηση του Saidi, αλλά κατέληξε να σκοτώσει τον γιο του Murillo στην πορεία.

Πήρε αυτό που ήθελε. Αλλά πλήρωσε για τις αμαρτίες του, καθώς οι μπράβοι του τον σκότωσαν σε αντίποινα γι’ αυτό που έκανε σε έναν από αυτούς νωρίτερα στην σειρά.

Είναι ο Lyes ο πατέρας της Zoe;

Αν και τα αποτελέσματα του τεστ DNA του Lyes δεν αποκαλύφθηκαν, είναι πιθανό να είναι ο πατέρας της κόρης της Fanny, Zoe. Αυτή είναι μια ιστορία που θα μπορούσε επίσης να ακολουθηθεί σε μια πιθανή δεύτερη σεζόν του Blood Coast.

πηγή: FOXreport.gr

Apple: Νέα λειτουργία ασφαλείας στα iPhone για την προστασία από τις κλοπές

Τεστ παρατηρητικότητας: Είστε ιδιοφυΐα αν μπορείτε να βρείτε τις διαφορές σε 10 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ