Μέγκαν Μαρκλ: Ξέρει ότι αυτή και ο Χάρι το παράκαναν «παίζοντας τα θύματα» – Η αλλαγή στη συμπεριφορά της

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως θέλει να αλλάξει σελίδα, προσπαθώντας να φτιάξει την εικόνα της ως «ευγενική» και «αυτόνομη», αφού θεωρεί πως εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι το παράκαναν παίζοντας τα θύματα, σύμφωνα με έναν ειδικό.

Η Δούκισσα του Sussex, 42, ανέλαβε το ρόλο μιας ασκούμενης που μπορεί να δει κανείς να στοιβάζει κουτιά, να φτιάχνει καφέ και να πληκτρολογεί σε έναν υπολογιστή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο νέο βίντεο της εταιρείας καφέ. «Διάολε, μας απασχολείς τώρα! Έπρεπε να καλέσουμε κάποιες ενισχύσεις», η μάρκα latte σχολίασε με χιούμορ την εμφάνιση της Markle.

Σύμφωνα με τον ειδικό του brand και τον πολιτισμό, Nick Ede, ο οποίος στο παρελθόν καυχιόταν για την φιλία του με την Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα τώρα ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της ως προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης που «διασκεδάζει και δεν φοβάται να κοροϊδεύει τον εαυτό της».

«Αυτή η «διασκεδαστική» πλευρά της Μαρκλ είναι ένας έξυπνος τρόπος για τη μάρκα Clevr να αποκτήσει δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας την διάσημη επενδυτή της», είπε ο Έντε στην Daily Mail .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clevr (@clevrblends)

Βροχή τα αρνητικά σχόλια για την Μέγκαν Μαρκλ

«Είναι επίσης ένας τρόπος να δείξουμε την Μέγκαν Μαρκλ με ένα νέο πρίσμα που είναι και διασκεδαστικό και επιπόλαιο», συνέχισε. “Λειτουργεί; Νομίζω ότι η Μέγκαν είναι τώρα μια τόσο πολωτική φιγούρα που τα σχόλια στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρνητικά και όχι εορταστικά, κάτι που είναι κρίμα, καθώς η ανάρτηση είχε σκοπό να επιδείξει την επιτυχία και τη σκληρή δουλειά της επιχείρησης» σημείωσε.

Η Έντε πρόσθεσε ότι η Μαρκλ είναι καλύτερα να διασκεδάζει αντί να «δηλώνει ότι η ζωή της είναι μέσα στην μιζέρια εξαιτίας αυτού που της συνέβη όσο ήταν στη βασιλική οικογένεια».

«Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ περισσότερο περιεχόμενο που βασίζεται στην προσωπικότητα που θα επικεντρώνεται στην Μέγκαν ως μια προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης που είναι ευγενική, συμπονετική, διασκεδαστική και δεν φοβάται να σατιρίζει τον εαυτό της», συνέχισε.

«Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα κερδίσει τους επικριτές της, αλλά από την άποψη της επωνυμίας είναι ο ισχυρότερος και πιο αυθεντικός τρόπος για να ξαναχτίσει τη φήμη και την αξιοπιστία της» επεσήμανε.

Η Μαρκλ, η οποία είναι θαυμάστρια της μάρκας από την ίδρυσή της το 2016, είναι ιδιώτης επενδυτής στην εταιρεία latte από τον Δεκέμβριο του 2020.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ