Netflix: 5 απολαυστικές χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δείτε με τους αγαπημένους σας

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το Netflix  έχει πολλές προτάσεις για χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σε βάλουν σε εορταστικό κλίμα.

Από το Grinch μέχρι το «Χριστούγεννα ως συνήθως», αυτές είναι οι 5 ταινίες του Netflix που βρίσκονται στο top 10 των επιλόγων των θεατών για τον μήνα Δεκέμβριο.

  • Χριστούγεννα ως συνήθως
  • Μια πινελιά Χριστουγέννων
  • Χριστουγεννιάτικο Catering
  • Ο Γκριντς
  • Τα χρονικά των Χριστουγέννων

Χριστούγεννα ως συνήθως

Η Thea πηγαίνει στην αγροτική της πόλη για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της, αλλά φέτος φέρνει μαζί τον Jashan, τον Ινδό φίλο της, ο οποίος θα δεχθεί τις προκατειλημμένες πεποιθήσεις και Νορβηγικές παραδόσεις της εποχής.

Μια αστεία αλλά συνάμα συμβολική ταινία, για το πώς η αγάπη των Χριστουγέννων μπορεί να κάνει και τον πιο προκατειλημμένο άνθρωπο να αλλάξει άποψη.

Μια πινελιά Χριστουγέννων

Μια σεφ έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την αληθινή αγάπη όταν ένας πίνακας που πέταξε, τραβά την προσοχή ενός διάσημου εικονογράφου που βρίσκεται στην πόλη για τις γιορτές.

Περισσότερο μια ρομαντική ταινία Χριστουγέννων, παρά η κλασσική ”συνταγή” εορτών με τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του. Το «Μια πινελιά Χριστουγέννων» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση 7, στις προτιμήσεις των θεατών για τον μήνα Δεκέμβριο.

Xριστουγεννιάτικο Catering

Όταν η Μόλι Φροστ, μια επιχειρηματίας κέτερινγκ δέχεται να μαγειρέψει για το χριστουγεννιάτικο γκαλά του τοπικού ιδρύματος, συνδέεται απρόσμενα με τον ωραίο ανιψιό της οικοδέσποινας, τον Κάρσον Χάρισον ο οποίος έχει περάσει χρόνια κάνοντας jet-setting σε όλο τον κόσμο για να αποφύγει να αναλάβει το ίδρυμα από τη θεία του.

Ο συνδυασμός μαγειρικής και Χριστουγέννων πάντα θα προσελκύει θεατές που θέλουν να χαλαρώσουν ένα βροχερό απόγευμα μετά τη δουλειά. Η ταινία μπορεί να μην έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές αλλά φαίνεται ότι οι θεατές του Netflix το προτιμούν.

 

Ο Γκριντς

Το κινούμενο remake του γνωστού σε όλους μας Γκριντς με τον Τζιμ ΚάρειΤο πειραχτήρι των Χριστουγέννων θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να φέρει το χάος, την πιο γιορτινή ήμερα του κόσμου στο Whoville.

Μια ταινία που απευθύνεται εξολοκλήρου σε παιδιά. Παιδιά μικρής ηλικίας, μεγάλης ηλικίας, οποιασδήποτε ηλικίας. Ούτως η άλλως τα Χριστούγεννα όλοι νιώθουμε ξανά παιδιά.

Τα χρονικά των Χριστουγέννων

Δύο μικρής ηλικίας αδερφάκια, καταστρώνουν ένα δαιμόνιο σχέδιο να αποθανατίσουν με τη φωτογραφική τους κάμερα τον Άγιο Βασίλη εν δράσει. Πού να περίμεναν ότι αυτή η στιγμή θα γίνει η πιο περιπετειώδης και χαρούμενη μέρα της ζωής τους.

Στο ρόλο του Αγίου Βασίλη παίζει ο βραβευμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κερτ Ράσελ. Βάση κριτικών και θεατών, «Τα χρονικά των Χριστουγέννων» είναι μια από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ