Δημήτρης Μακαλιάς για Τζο Κουτσοκώστα: «Δεν μας χαιρέτησε – Θεωρώ ότι δεν έχει να πει κάτι για την Μπέττυ Μαγγίρα»

Για την απόφαση της συνεργάτιδάς του, Τζο Κουτσοκώστα, να αποχωρήσει από το «I Love Σου Κου», καθώς και για τα όσα είπε μετά την απόφασή της, μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Σέβομαι πάρα πολύ το πώς νιώθει κάποιος άνθρωπος. Εγώ στεναχωριέμαι που δεν θα είναι μαζί μας και πήρε αυτή τη γενναία απόφαση. Θα ήθελα να είναι καλά και να περνάει καλά μαζί μας, αλλά από την στιγμή που η ίδια ένιωσε ότι δεν κατάφερε να είναι 100% ο εαυτός της το σέβομαι και το χειροκροτώ που είχε τη δύναμη να φύγει γι’ αυτό τον λόγο».

«Οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές, έτσι νιώθω εγώ. Την αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθουμε ότι είμαστε καλή παρέα, κάναμε καλή παρέα στην εκπομπή, στεναχωριέμαι που δεν θα είναι μαζί μας, είναι μία απώλεια που θα μας στοιχήσει», πρόσθεσε.

Ακόμα, ανέφερε: «Η σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν εξαιρετική από την πρώτη μέρα, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Νομίζω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να είμαστε παρέα».

«Δεν μας χαιρέτησε τώρα που παραιτήθηκε. Δυστυχώς σταματήσαμε την Κυριακή την εκπομπή, οπότε δεν έχουμε βρεθεί και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουμε μιλήσει κιόλας. Θα την πάρω ένα τηλέφωνο σίγουρα αύριο γιατί θα θελα να την ακούσω, θα θελα να δω αν είναι καλά και στεναχωριέμαι που δεν είναι καλά με αυτό.

Στεναχωριέμαι γιατί δεν το είχα καταλάβει ότι έχουμε τέτοια απόκλιση στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, θα θελα να είμαστε παρόντες και να στηρίξουμε την Τζο σε οποιοδήποτε θέμα είχε», εξήγησε.

«Θεωρώ ότι δεν έχει κάτι να πει για την Μπέττυ Μαγγίρα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μπέττυ ποτέ έχει δράσει κάπως και να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση. Κάθε άλλο είναι από τα πιο δοτικά πλάσματα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου, οπότε σίγουρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι εννοούσε ότι υπάρχει κάτι κακό», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ