Ντεμπούτο με το… δεξί έκανε ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Με γκολ του Νίκου Καλτσά στο 55΄ και του Μιχάλη Μανιά στο 90΄, οι Αρκάδες επικράτησαν 2-0 της ΑΕΛ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 11η αγωνιστική της Super League, και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μετά από δύο μήνες (η προηγούμενη ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου επί του ουραγού Απόλλωνα).
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
2 ώρες πριν
Αγρότες: Ανοίγουν το τελωνείο των Κήπων και για τα φορτηγά από απόψε έως και την Παρασκευή
2 ώρες πριν
Προκλήσεις: Έστειλαν πάλι οπλισμένα F-16 στο Αιγαίο οι Τούρκοι – Παραβιάσεις και αερομαχίες
21 λεπτά πριν
Αριθμολογία: Η λέξη που σας χαρακτηρίζει, με βάση την ημερομηνία γέννησής σας – «Είναι η αύρα που εκπέμπετε πριν καν μιλήσετε»
6 λεπτά πριν
Ηχηρό μήνυμα Νετανιάχου στην Τουρκία: «Ούτε να το σκεφτείτε, όσοι νομίζετε ότι θα επαναφέρετε αυτοκρατορίες»
21 λεπτά πριν
Αριθμολογία: Η λέξη που σας χαρακτηρίζει, με βάση την ημερομηνία γέννησής σας – «Είναι η αύρα που εκπέμπετε πριν καν μιλήσετε»
ENIKOS NETWORK
Στέλνετε ακόμα Χριστουγεννιάτικες κάρτες; Τι μπορεί να δείχνει για την προσωπικότητά σας