Φωτιά ξέσπασε σε προαύλιο χώρο σπιτιού όπου υπήρχαν αρκετά παλιά πράγματα στη Νίκαια, κοντά στο Σπίτι της Άρσης Βαρών, σε πάροδο της Λάμπρου Κατσώνη, όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς
Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Έφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» – Κατασχέθηκαν τάμπλετ και λογιστικά έγγραφα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν έχω να κρύψω και να φοβηθώ τίποτα – Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Μητσοτάκης: «Μία διαφορά με την Τουρκία, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα» – Τι είπε για την τραγωδία στη Χίο
Ιαπωνία: Ακυρώνεται το φεστιβάλ ανθοφορίας κερασιάς λόγω υπερτουρισμού και κακής συμπεριφοράς επισκεπτών
ENIKOS NETWORK
ΕΟΔΥ: Αυξάνονται τα κρούσματα RSV-Πτωτικά κινείται η γρίπη