Κρήτη: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων 

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στην περιοχή στα Καπετανιανά, στην Κρήτη.
  • Ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων, με δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ, του ΕΚΑΒ και της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν για την ανάσυρση του 80χρονου οδηγού.
  • Το αγροτικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο άτυχος άνδρας βρέθηκε εκτός οχήματος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στην περιοχή στα Καπετανιανά, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το patris.gr ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ανασύρουν τον 80χρονο οδηγό.

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο ενημέρωσης, το αγροτικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο άτυχος άνδρας βρέθηκε εκτός οχήματος, χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.