Κίνηση: Το αδιαχώρητο σε Κηφισό, Κηφισίας και Βάρης- Κορωπίου – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Το αδιαχώρητο επικρατεί σήμερα στους δρόμους της Αττικής, με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στον Κηφισό, την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και την Αθηνών-Λαμίας.
  • Στο «κόκκινο» βρίσκονται επίσης η κάθοδος της Κηφισίας, η Βασιλίσσης Σοφίας και η Βάρης-Κορωπίου, δοκιμάζοντας τις αντοχές των οδηγών.
  • Καθυστερήσεις 10-15 λεπτών σημειώνονται στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα, από τους κόμβους Μεταμόρφωσης και Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών για ακόμη μία ημέρα. Το αδιαχώρητο επικρατεί στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου, στα δύο ρεύματα της Αθηνών- Λαμίας και τον Κηφισό.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται η Μεσογείων (τμηματικά) η κάθοδος της Κηφισίας και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας.

«Αφόρητες» είναι η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Συγγρού, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Πειραιά), σε Βάρης- Κορωπίου και στην Περιφερειακή Καρέα από Ηλιούπολη.

Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις 10-15 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις 10- 15 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πλακεντίας μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.