Καρδίτσα: Αποχωρούν από το μπλόκο στον Ε65 οι αγρότες την Παρασκευή και το Σάββατο

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Οι αγρότες της Καρδίτσας αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το μπλόκο που είχαν στήσει στον Ε65.
  • Η αναχώρηση των τρακτέρ οριστικοποιήθηκε για την Παρασκευή 23/1 και το Σάββατο 24/1, στις 12 το μεσημέρι, κατόπιν ψηφοφορίας.
  • Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, δήλωσε ότι μετά την αποχώρηση «θα συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Επιτροπή, που θα κάνουμε σύσκεψη τις επόμενες μέρες, για να οργανώσουμε ένα δυναμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Να αποχωρήσει από το μπλόκο που είχαν στήσει στον Ε65 αποφάσισαν σήμερα (Τετάρτη, 21/1) και οι αγρότες της Καρδίτσας.

Το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία αναχώρησης των τρακτέρ, κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στους Σοφάδες, παρουσία εκπροσώπων δεκάδων αγροτικών συλλόγων της περιοχής.

Κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποφασίστηκε τα τρακτέρ να αναχωρήσουν την Παρασκευή 23/1 και το Σάββατο 24/1, στις 12 το μεσημέρι.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, «εμείς Παρασκευή και Σάββατο θα αποχωρήσουμε από το μπλόκο και μετά θα συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Επιτροπή, που θα κάνουμε σύσκεψη τις επόμενες μέρες, για να οργανώσουμε ένα δυναμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, και με τρακτέρ και με κόσμο, για να στείλουμε και το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι, έστω και τώρα, υπάρχει το περιθώριο να δώσει αυτές τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας και θα μας επιτρέψουν να επιβιώσουμε».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.