Τι δήλωσε ο πατέρας της γυναίκας με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βίασε ο 19χρονος μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο 19χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατηγορείται ότι τρεις ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα βίασε από κοινού με έναν 23χρονο μια 19χρονη με ειδικές ανάγκες.

“Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και άκουγαν μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο”, δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο STAR.

Όπως κατήγγειλε, ο 19χρονος χτύπησε την κόρη του για να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του:

“Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να της πεις ναι θα πει, δεν θα πει όχι. Την παγίδευσαν. Την πήγαν σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί, εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε αυτός και τη χτύπησε και το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε και ο άλλος ο αθίγγανος”.

“Κανένας δεν ξέρει εάν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, δηλαδή πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δυο άνδρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις. Η κόρη μου πήγε με την αδελφή της χθες στην αστυνομία και έκανε κατάθεση και μαζί με τη βοήθεια κάποιου λιμενικού”, κατέληξε ο πατέρας της 19χρονης.

Δείτε το βίντεο:

σχολίασε κι εσύ