Δημοτικός Σύμβουλος καταγγέλλει στον Realfm 97,8: Ας σταματήσει η κ. Κριεκούκη να μοιράζει υλικά αγαθά σε τρίτους

“Παραλίγο και χθες να είχαμε θρηνήσει νεκρούς. Εάν συνεχιζόταν για άλλα δέκα λεπτά η βροχή θα θρηνούσαμε νεκρούς” είπε μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος, κ. Παναγιώτης Κολοβέντζος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχουν ξεκινήσει τα αντιπλημμυρικά έργα. Δεν έχει ξεκινήσει τίποτα ούτε από τον Δήμο, ούτε από την Περιφέρεια. Ο Δήμος είναι σε έκτακτη ανάγκη και πήρε και έξι μήνες παράταση… Η Περιφέρεια δεν έχει κάνει τίποτα, ούτε ο Δήμος έχει κάνει. Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μάνδρα είναι στον κεντρικό δρόμο” δήλωσε ο κ. Κολοβέντζος

“Αυτό που έζησα στην πλημμύρα στις 15 Νοεμβρίου του 2017 και αυτό που έζησα χθες με έκαναν να εξαγριωθώ. Ας τελειώσει το πλιάτσικο στον Δήμο Μάνδρας. Ας σταματήσει η κ. Κριεκούκη να μοιράζει υλικά αγαθά σε τρίτους” σημείωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόσθεσε:

“Σε όλη την περιοχή έχει μοιράσει υλικά αγαθά και κάποιοι πλημμυροπαθείς ακόμα δεν έχουν λάβει κάτι. Αυτό το λιγοστό βοήθημα, τρόφιμα, κρεβάτια, ηλεκτρικές συσκευές, κάποιοι δεν έχουν πάρει τίποτα. Ενώ οι συμπολίτες μας στα Βίλια, στις Ερυθρές, στην Οινόη έχουν πάρει στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές και οι αποθήκες στην περιοχή είναι γεμάτες. Πλιάτσικο, δυστυχώς πλιάτσικο. Μόνο ψηφοθηρικοί είναι οι λόγοι”.

“Ζητάμε ενημέρωση για τις εισφορές των δωρητών, έχουμε πλήρη άγνοια, δεν μας δίνει αναφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει ενημερωθεί για τους δωρητές. Έχουμε ζητήσει ενημέρωση και δεν την έχουμε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κολοβένζος.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ