Κυμπουρόπουλος σε Πολάκη: Περασμένα ξεχασμένα – ΒΙΝΤΕΟ

«Περασμένα ξεχασμένα», ήταν η απάντηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, όταν δέχθηκε ερώτηση για το αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον κ. Πολάκη μετά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και την επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσο τον βοήθησε εκλογικά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Παύλο Πολάκη είπε πως «την περίοδο που έγινε το ζήτημα με τον κ. Πολάκη ανοίχθηκε ένα σημαντικό θέμα και μιλήσαμε για την αναπηρία και για το πώς ο Κυμπουρόπουλος και άλλοι ανάπηροι που έχουν τα ίδια εμπόδια θέλουν μια σύγχρονη κοινωνία… Δεν γίνεται να μιλάμε για τα επιδόματα πρέπει να υπάρχουν. Να δούμε αυτό που για μένα είναι ζωτικής σημασίας και λέγεται προσωπικός βοηθός, πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα της αναπηρίας. Πρέπει να παραμείνει ανοιχτό το ζήτημα της αναπηρίας. Εγώ κοιτάω πάντα το θετικό αποτέλεσμα που βγαίνει από μια κατάσταση».

Όσο για τον βαθμό δυσκολίας κατά την προεκλογική εκστρατεία και το πόσο δύσκολο ήταν το να βρεθεί στο επίκεντρο μιας πολύ σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης τόνισε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν εμπλέκεσαι σε αυτή τη διαδικασία θα ακουστούν και πράγματα που δεν θα ήθελες. Αλλά είναι μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι το πώς εξελίσσεται μια κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι για μένα πρέπει να συνεχίζουμε να έχουμε έναν πολιτικό πολιτισμό μέσα στις αντιπαραθέσεις μας γιατί κι αυτό κάνει καλό. Ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ