Λεβέντης: Έχουμε γίνει «τσογλάνια» που δίνουμε το όνομα «Μακεδονία»

“Εκείνο που με εκπλήσσει είναι η ευκολία με την οποία δίνουν το όνομα ‘Μακεδονία’ όλα τα κόμματα. Αυτό πραγματικά με έχει τρομάξει” είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο “Ε”.

“Ο Πρωθυπουργός είναι εντολοδόχος. Όταν μου λέει εμένα ο Πρωθυπουργός ότι είναι πόλεμος Αμερικής – Ρωσίας. Ο ίδιος ο Τσίπρας μου είπε εμένα στο ραντεβού, ότι το Σκοπιανό είναι ένας πόλεμος Αμερικής – Ρωσίας. Η Ρωσία δεν θέλει λύση, η δε Αμερική θέλει λύση για να μην επιτραπεί στη Ρωσία να ανακατευτεί στη Βαλκανική. Η μη λύση συμφέρει τη Ρωσία, μου το είπε ο ίδιος ο Πάιατ, άρα επιβεβαίωσε τον Τσίπρα. Εμείς έχουμε γίνει Αμερικανάκια” σημείωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε:

“Το θέμα έχει κλείσει. Βλέπω λύση προδοτική εις βάρος της χώρας υπό την πίεση των Αμερικανών και για αυτό έχουμε γίνει τσογλάνια. Η Μακεδονία είναι η ψυχή μας, όταν βγάλω από το σώμα την ψυχή μένει ένα νεκρό σώμα… Αφού δώσουμε το όνομα θα έχουμε επιπτώσεις. Θεωρώ ήδη πουλημένο το θέμα της Μακεδονίας…Πρέπει να τους βοηθήσουμε οικονομικά, να μπουν στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και αυτοί εις ένδειξη καλής θέλησης να το πουν Σκόπια”.

Αναφερόμενος στο τελευταίο επεισόδιο στα Ίμια, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε: “Σκοπίμως έγινε. Η Τουρκία έχει δηλώσει ότι 17 ελληνικά νησιά ανήκουν σε αυτήν”.

Σχετικά με την υπόθεση ο κ. Λεβέντης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η κυβέρνηση έκανε λάθος που το έφερε επικοινωνιακά γρήγορα, το ονόμασε μέγιστο των σκανδάλων χωρίς να το έχει δέσει. Δεν μπορείς να προσάπτεις βαρύτατες κατηγορίες κατά πολιτικών προσώπων χωρίς να έχει δεθεί το κατηγορητήριο. Έπρεπε να μην βιαστούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ