Grand Hotel: Ο Νικόλας θυμώνει με όλους όσοι του έκρυβαν ότι είναι γιος του Κωνσταντίνου Γαζή

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις που έρχονται στο νέο επεισόδιο της σειράς “Grand Hotel” απόψε στις 21:00 στον Αντ1.

Ο Νικόλας μαθαίνει με τον χειρότερο τρόπο ότι είναι γιος του Κωνσταντίνου Γαζή και θυμώνει με όλους όσοι το γνώριζαν και του το κρατούσαν κρυφό. Ο Πέτρος και η Αλίκη του ζητούν συγγνώμη μετανιωμένοι και η Αλίκη τον προτρέπει να μιλήσει και να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει.

Η Αγγέλα περνά τις δυσκολότερες ώρες της ζωής της, καθώς ο ένας γιος της χαροπαλεύει και ο άλλος την κατηγορεί ότι με τα ψέματά της του κατέστρεψε τη ζωή.

Η Θεώνη είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα και ευτυχισμένη ετοιμάζει το τραπέζι του αρραβώνα της με τον Χαραλάμπη, τη στιγμή που ο Ιάκωβος βρίσκεται ένα βήμα μακριά και την παρακολουθεί.

Ο Ιορδάνης, κατά την εκπαίδευσή του με τον Στρατηγό, χάνει την ακοή του από έναν πυροβολισμό και το εκμεταλλεύεται για να αποφύγει την στράτευση.

Η άφιξη μιας όμορφης πελάτισσας, της Εριέττας Διαμαντοπούλου, τραβά την προσοχή όλων, αλλά κυρίως του Ρήγα, ο οποίος φαίνεται να μοιράζεται μαζί της κάποια επικίνδυνα μυστικά.

Δείτε το trailer

Δείτε απόσπασμα επεισοδίου 

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK