Ευχαριστώντας τους υπομονετικούς κατοίκους των Σπετσών, ο σκηνοθέτης της ταινίας “Knives Out 2” ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα.
“Και ξεκινήσαμε! Η πρώτη ημέρα γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Μπενουά Μπλανκ. Ευχαριστούμε τους αξιαγάπητους υπομονετικούς κατοίκους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλο αυτό το φονικό στις φιλήσυχες παραλίες τους” έγραψε ο Rian Johnson με χιουμοριστική διάθεση.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Κέιτ Χάντσον, η οποία έκανε διακοπές στη Σκιάθο με την οικογένειά της, και ο Ντάνιελ Κρεγκ. Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Daily Mail, η Κέιτ Χάντσον είναι άκρως εντυπωσιακή με μεταξωτό μπορντό μάξι φόρεμα, ενώ ο “Μπενουά Μπλανκ”, δηλαδή Ντάνιελ Κρεγκ φορά ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας βρίσκονται όλοι στο Πόρτο Χέλι. Το “Knives Out 2” αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, ενώ στο καστ φέρεται να είναι και η σταρ του Game of Thrones Tζέσικα Χένγουικ. Πρόκειται για τη δεύτερη περιπέτεια του Μπενουά Μπλανκ, τον οποίο υποδύεται ο Κρεγκ, με την πρώτη ταινία “Στα μαχαίρια” να έχει κυκλοφορήσει το 2019 , ενώ διαδραματιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες μιας έπαυλης. Η πλοκή της δεύτερης ταινίας παραμένει κρυφή, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, με έντονο ελληνικό χρώμα. Πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Ντέιβ Μπατίστα, η Κάθριν Χαν και η Μάντελιν Κλάιν.
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες – Ξεκίνησε η πανελλαδική σύσκεψη μπλόκων στις Σέρρες – ΦΩΤΟ
ENIKOS NETWORK
100 χρόνια ΠΙΣ: Ένας αιώνας προσφοράς στην Ιατρική και την κοινωνία