Κέιτ Χάντσον: Απολαμβάνει τις ελληνικές ομορφιές και ετοιμάζεται για γυρίσματα

Το ότι η οικογένεια της Kate Hudson αγαπά την Ελλάδα και κυρίως την Σκιάθο, είναι γνωστό. Άλλωστε έχουν σπίτι στο όμορφο νησί και περνούν εκεί τα τελευταία χρόνια μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Μαζί και οι διάσημοι γονείς της, Goldie Hawn και Kurt Russel.

Είναι το πρώτο ταξίδι της ηθοποιού και μητέρας τριών παιδιών μαζί με τον σύντροφό της Danny Fujikawa και την κόρη τους Rani Rose, μετά την πανδημία. Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα, η Kate δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της φορώντας μάσκες προστασίας.

«Επιτέλους καλοκαίρι!», έγραψε η ίδια στην λεζάντα του προφίλ της. Η Hudson έφτασε στην χώρα μας πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, «Knives Out 2» όπου πρωταγωνιστεί με τους Daniel Graig και Edward Norton. Το 2019 το «Knives Out» και ο Daniel Craig στον ρόλο του ντετέκτιβ Benoit Blanc, αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς για την έξυπνη πλοκή, τις… κοφτερές ατάκες και το dark humor του φιλμ. Η δημοφιλής πλατφόρμα έκλεισε συμφωνία 450 εκ.δολαρίων για δύο ακόμα sequels της ταινίας, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι άγνωστες αυτήν τη στιγμή, εκτός από τον ρόλο του Craig που επιστρέφει για να λύσει άλλο ένα μυστήριο που περιστρέφεται γύρω από μεγάλο αριθμό υπόπτων. Το all-star cast συμπληρώνουν οι Kathryn Hahn, Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Janelle Monae και Jessica Henwick.

Πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ