Φαίη Σκορδά: «Πριν από λίγους μήνες είχα ένα θέμα με τον θυρεοειδή…» – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε μία προσωπική της εμπειρία κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή «Buongiorno» για τα σχόλια που δέχτηκε η Ντέμι Μουρ.
  • Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Εγώ πριν από λίγους μήνες είχα ένα θέμα με τον θυρεοειδή», προσθέτοντας πως είναι σύνηθες στην Ελλάδα και μπορεί να προκαλέσει πρηξίματα.
  • Τόνισε πως οι αλλαγές στο βάρος και τα πρηξίματα μπορεί να οφείλονται σε ορμονικούς λόγους, και όχι μόνο στη διατροφή, επισημαίνοντας ότι το πρησμένο της πρόσωπο σε ένα βίντεο «δεν είναι επειδή έκανα κάτι».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένα θέμα για το φετινό Φεστιβάλ Καννών φιλοξένησαν την Πέμπτη 14 Μαΐου, στο «Buongiorno». Στη διάρκεια της εκπομπής, έγινε αναφορά και στα σχόλια που δέχτηκε η Ντέμι Μουρ μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού διαγωνισμού. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το κοινό, μία προσωπική της εμπειρία.

Άρης Δαβαράκης σε Φαίη Σκορδά: «Είμαι θαυμαστής σου – Είσαι πάρα πολύ όμορφη»

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε ότι: «Τώρα συγγνώμη, θα πω κάτι, σχολιάζατε την εικόνα όπως σχολιάστηκε πολύ Δημήτρη και το αναφέρεις. Απλά, πώς εξοικειώνεται το μάτι, εμένα μου φαίνεται ωραίο. Καταλαβαίνω τον σχολιασμό, αλλά ίσως είναι επειδή είναι η εξοικείωση σε αυτό το πολύ γυμνασμένο, στους μύες, στα χέρια, στο στεγνό».

«Εγώ αναφέρομαι στην εξοικείωση που έχουμε πια, με τα πολύ στεγνά. Σε αυτό αναφέρθηκα. Πολλές φορές το να χάσεις και κιλά, έχει να κάνει και με ορμονικά. Ή να πρηστείς. Πολλές φορές κάποιος για να χάσει κιλά, είναι και άλλοι λόγοι. Δεν είναι μόνο το ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ αδύνατος. Ή όταν πρήζεσαι. Είναι και λόγοι οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σου με το φαγητό», πρόσθεσε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά: «Είναι πολύ ερωτευμένη, ένιωθε έτοιμη γι’ αυτή την επίσημη εμφάνιση»

«Δεν έκανα κάτι»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Εγώ πριν από λίγους μήνες είχα ένα θέμα με τον θυρεοειδή. Είναι και κάτι σύνηθες, νομίζω μου είπαν ότι και στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι πάρα πολύ μεγάλα και σε άνδρες και σε γυναίκες. Λόγω θυρεοειδούς μπορείς να έχεις κάποια πρηξίματα ή και το ανάποδο, βεβαίως».

«Δεν έχει να κάνει με το πόσο τρως σε κάποια θέματα. Και πάλι αναφέρομαι σε κάποια σχόλια. Δηλαδή μπορεί κάποιες μέρες να έκανα κάποια βιντεάκια, και το πρόσωπο να ήταν λίγο πιο πρησμένο. Αλλά δεν είναι επειδή έκανα κάτι. Ούτε έβγαλα κάτι, ούτε έβαλα. Υπήρχαν πάλι σχόλια, δεν αλλάζει αυτό», πρόσθεσε.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google