Άλεκ Μπάλντουιν: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς

Μία φωτογραφία της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς, της διευθύντριας φωτογραφίας που σκοτώθηκε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, μαζί με τον γιο τους ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o σύζυγός της, Ματ Χάτσινς.

Συντετριμμένος ο σύζυγος της 42χρονης Χαλίνα, γράφει στην ανάρτησή του πως εκείνη τους “ενέπνεε όλους με το πάθος και το όραμά της και η κληρονομιά της είναι πολύ σημαντική για να περιγραφεί με λόγια. η απώλειά μας είναι τεράστια και ζητάμε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας καθώς διαχειριζόμαστε το πένθος μας. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι μοιράζεστε φωτογραφίες και ιστορίες της ζωής της”.

Υπενθυμίζεται πως χθες Παρασκευή η Χαλίνα έπεσε νεκρή από σφαίρα πυροβόλου όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουν, στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Η σφαίρα φέρεται να τη χτύπησε στο στήθος. Ο ίδιος ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία, ενώ φωτογραφίες του να κλαίει ανάστατος και να μιλάει στο τηλέφωνο έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Άλεκ Μπάλντουιν

Η Χαλίνα Χάτσινς εργαζόταν ως μέλος παραγωγών κινηματογραφικών ταινιών. Δούλεψε για τις ταινίες Archenemy, Blindfire και The Mad Hatter.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1979. Μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον αρκτικό κύκλο.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Kyiv National University και πήρε πτυχίο στη διεθνή δημοσιογραφία. Αρχικά πριν στραφεί στην μεγάλη της αγάπη, που ήταν ο κινηματογράφος, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.

Όμως, κινηματογραφιστές όπως οι Christopher Doyle και Sergey Urusevskiy, την ενέπνευσαν και αποφάσισε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο. Έτσι, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής σε ταινίες.

Το 2018 ήταν μία από τις 8 γυναίκες κινηματογραφίστριες, που επελέγησαν για το  21st Century Fox DP Lab.

Η τελευταία της ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν

“Ένα από τα θετικά του να εργάζεσαι σε μια ταινία  western είναι ότι μπορείς να ιππεύεις άλογα στο ρεπό σου” έγραψε η 42χρονη πριν από δύο ημέρες στον λογαριασμό της στο instagram.

Το βίντεο την δείχνει να κάνει βόλτα με άλογα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Αυτή η ανάρτηση έμελλε να είναι και η τελευταία της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ