Άλεκ Μπάλντουιν: Πληροφορίες ότι το όπλο του περιείχε αληθινή σφαίρα – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα.

Αυτό ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σε υπόμνημα προς τα μέλη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη αντίδραση μετά την ασύλληπτη τραγωδία – “Γιατί μου δώσατε γεμάτο όπλο;”

Συντετριμμένος είναι ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας του.

Οι φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού να κλαίει και να μιλάει ταραγμένος στο τηλέφωνο αφού έδωσε κατάθεση στο γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Άλεκ Μπάλντουιν

Άλεκ Μπάλντουιν

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως αμέσως μετά το δυστύχημα ο Άλεκ Μπόλντουιν αναρωτιόταν συνεχώς γιατί του έδωσαν γεμάτο όπλο με αληθινές σφαίρες, σύμφωνα με το Showbiz411.

“Τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έδωσαν γεμάτο όπλο με αληθινές σφαίρες” έλεγε ο Μπάλντουιν που είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Deadline, η οποία επικαλείται μια πηγή στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε, ο Μπάλντουιν εμφανίστηκε αυτοβούλως στις Αρχές, όπου ανακρίθηκε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον κάποιου προσώπου και ότι οι Αρχές ανακρίνουν πρόσωπα και ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

“Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου.

 

Χαλίνα Χάτσινς: Ποια είναι η 42χρονη που έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν

Η Χαλίνα Χάτσινς, εργαζόταν ως μέλος παραγωγών κινηματογραφικών ταινιών. Δούλεψε για τις ταινίες Archenemy, Blindfire και The Mad Hatter.

“Είμαι τόσο στεναχωρημένος για τον χαμό της Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στα γυρίσματα μιας ταινίας. Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο και ήταν αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο” έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης της ταινίας Archenemy, Adam Egypt Mortimer.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1979. Μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον αρκτικό κύκλο.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Kyiv National University και πήρε πτυχίο στη διεθνή δημοσιογραφία. Αρχικά πριν στραφεί στην μεγάλη της αγάπη, που ήταν ο κινηματογράφος, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.

Όμως, κινηματογραφιστές όπως οι Christopher Doyle και Sergey Urusevskiy, την ενέπνευσαν και αποφάσισε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο. Έτσι, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής σε ταινίες.

Το 2018 ήταν μία από τις 8 γυναίκες κινηματογραφίστριες, που επιλέγησαν για το  21st Century Fox DP Lab.

Η τελευταία της ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν

“Ένα από τα θετικά του να εργάζεσαι σε μια ταινία  western είναι ότι μπορείς να ιππεύεις άλογα στο ρεπό σου” έγραψε η 42χρονη πριν από δύο ημέρες στον λογαριασμό της στο instagram.

Το βίντεο την δείχνει να κάνει βόλτα με άλογα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Αυτή η ανάρτηση έμελλε να είναι και η τελευταία της.

Εξιτήριο για τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα

Ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Christus St. Vincent χωρίς να γίνει γνωστό πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί.

Ωστόσο, η ηθοποιός Φράνσις Φίσερ έγραψε στο Twitter ότι “ο Σόουζα μου έστειλε γραπτό μήνυμα ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο”.

Ερωτηθείς να επιβεβαιώσει την πληροφορία, ο εκπρόσωπος πάντως του ιατρικού αυτού κέντρου, Αρτούρο Ντελγκάδο, απάντησε ότι δεν του επιτρέπεται να δίνει στη δημοσιότητα πληροφορίες για ασθενείς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ