Τιτανικός: Ο Τζέιμς Κάμερον απαντά για τη σκηνή με την πόρτα – Θα μπορούσε να σωθεί και ο Τζακ;

Στο ερώτημα αν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ως Τζακ στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία «Τιτανικός» μπορούσε να σωθεί στην τελευταία σκηνή, απάντησε ο σκηνοθέτης, Τζέιμς Κάμερον.

Με αφορμή τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της χολιγουντιανής ταινίας που για πολλούς θεωρείται «ορόσημο», ο σπουδαίος σκηνοθέτης προσπάθησε να απαντήσει σε ένα ερώτημα εκατοντάδων θαυμαστών του ερωτευμένου και ταυτόχρονα άτυχου ζευγαριού στην ταινία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Titanic (@titanicmovie)

Όλα αυτά τα χρόνια γίνονται αμέτρητες συζητήσεις μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Εάν ο Τζακ, ο ρόλος που υποδυόταν ο διάσημος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, χωρούσε στην ξύλινη πόρτα που ήταν ξαπλωμένη μέσα στη θάλασσα, η αγαπημένη του Ρόουζ, η δημοφιλής ηθοποιός, Κέιτ Γουίνσλετ. Και αν τελικά ζούσε, αν είχε καταφέρει να βρει λίγο χώρο και να ανέβει πάνω σε αυτήν.

Ο Τζέιμς Κάμερον σε συνέντευξή του σε πάνελ στο «Television Critics Association 2023», επισήμανε ότι: «Στην πραγματικότητα δεν είναι καν μια πόρτα. Είναι κομμάτι από ένα πλαίσιο του first class lounge. Μέσα σε περίπου 8 λεπτά ο Τζακ θα είχε χάσει τις αισθήσεις του».

Επομένως δεν ήταν πόρτα αυτό που ο Τζακ και η Ρόουζ χρησιμοποίησαν για να επιπλεύσουν στο ναυάγιο. Αντιθέτως ήταν ένα ξύλινο κομμάτι που έντυνε το lounge της first class. Άρα ο σκηνοθέτης του Τιτανικού καταρρίπτει ό,τι μέχρι τώρα σκεπτόμασταν και λύνει το μυστήριο ότι η Ρόουζ δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να δώσει χώρο στον Τζακ , αφού και εκείνη κρατιόταν μόνο από ένα κομμάτι ξύλο και όχι από μία ολόκληρη πόρτα, που πολλοί πίστευαν.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ