MasterChef: Ο κατά λάθος διαγωνιζόμενος και ο TikToker – ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο νέος κύκλος του MasterChef.

MasterChef: Συγκίνησε ο διαγωνιζόμενος με αλωπεκίαση – «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Στις auditions του MasterChef, κάποιοι παίκτες κατάφεραν να εντυπωσιάζουν τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες, να κερδίσουν την λευκή ποδιά, όμως κάποιοι δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο 39χρονος Αστέριος από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο MasterChef. Αν και σπούδασε μαγειρική δεν ασχολήθηκε ποτέ, επειδή όταν πέθανε ο πατέρας του, έπρεπε να ακολουθήσει το επάγγελμά του και να γίνει οδηγός λεωφορείων που στη συνέχεια άφησε για να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Όπως ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου του σκεφτόταν να πάει στον διαγωνισμό φτιάχνοντας τοστ, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και ετοίμασε «Rib eye με πατάτες».

MasterChef: Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος – «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 πέθανε»

Όταν ήρθε η στιγμή να σταθεί μπροστά στους κριτές αποκάλυψε ότι έκανε τη δήλωση συμμετοχής στο MasterChef κατά λάθος ένα βράδυ που είχε μεθύσει, και όταν του τηλεφώνησαν από την παραγωγή δεν το πίστευε.

Οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του, τον ευχαρίστησαν για την προσπάθειά του, μιας και όπως του είπαν κατάλαβαν ότι στόχος του ήταν να ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία. Του ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, δίχως να του δώσουν την λευκή ποδιά.

MasterChef: Η είσοδος των κριτών και οι μεγάλες αλλαγές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο TikToker Tsika

Ο Στράτος από τη Νέα Σμύρνη είναι 22 ετών και είναι TikToker. Το ψευδώνυμο του είναι Tsika. Εκεί ανεβάζει βίντεο στα οποία μαγειρεύει με αρκετή δόση χιούμορ.

 

@tsika_tok Το καλύτερο snack της Καστοριάς🐤🐥 #tsikatok #fy #foryou #fyp #cooking #food #funny ♬ Ta Papakia – Birdy Song – Zouzounia

Το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές ήταν φιλέτο κοτόπουλο με δυο σάλτσες. Όμως το πιάτο του δεν ικανοποίησε τους κριτές, οι οποίοι δεν του έδωσαν ποδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ