MasterChef: Συγκίνησε ο διαγωνιζόμενος με αλωπεκίαση – «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

To MasterChef 2023 ξεκίνησε και οι φετινές auditions επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις, καθώς οι διαδικασίες της επιλογής των παικτών είναι εξαιρετικά απαιτητική.

MasterChef: Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος – «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 πέθανε»

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που διεκδίκησαν μία λευκή ποδιά είναι ο Νίκος. Ο 29χρονος ασχολείται με τη μαγειρική και ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 10 ετών εμφάνισε αλωπεκίαση, όμως -όπως είπε- πλέον δεν τον επηρεάζει σε τίποτα.

«Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ την μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι. Από τα 10 μου χρόνια και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω ότι οποιασδήποτε άνθρωπος παθαίνει κάτι, είναι δύσκολο. Αλλά ότι και να είναι, ανήκει στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει κάτι που να με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελινγκ σε αυτό» εξομολογήθηκε ο Νίκος.

MasterChef: Η είσοδος των κριτών και οι μεγάλες αλλαγές – ΒΙΝΤΕΟ

Το πιάτο που ετοίμασε για τους κριτές ήταν γαρίδες με ξινομυζήθρα. «Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου όταν ήμουν στον στρατό» ανέφερε ο 29χρονος.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το πιάτο του, και εκείνος τους είπε: «Λευκή ποδιά ή τίποτα;». Τελικά, την πήρε και πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο MasterChef – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ