MasterChef: Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος – «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 πέθανε»

Δυναμικά ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου το MasterChef.

MasterChef: Η είσοδος των κριτών και οι μεγάλες αλλαγές – ΒΙΝΤΕΟ

Φέτος στο διαγωνισμό μαγειρικής δεν θα υπάρχει η φάση του bοotcamp και έτσι στις auditions οι κριτές θα δώσουν σε 20 παίκτες λευκές ποδιές, με τις οποίες θα εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

Με τον στόχο να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, έφτασε ο 26χρονος Κωνσταντίνος στην Αθήνα από την Λαμία, αφού πρώτα πήρε την ευχή της γιαγιάς και του παππού του. Ο 26χρονος διαγωνιζόμενος στάθηκε μπροστά από τους τρεις παίκτες λέγοντας πως όνειρό του είναι φτιάξει ένα catering και να πάρει ένα foodtruck και να μαγειρεύει παντού και ελεύθερος.

Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει την κόρη του ως «παίκτρια» στο Masterchef – «Μάγειρες από κούνια»

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε με τον παππού, τη γιαγιά και τη θεία του, καθώς η μητέρα του δούλευε πάρα πολλές ώρες. Όταν εκείνος και ο αδερφός του ήταν πολύ μικροί, ο πατέρας του τους άφησε.  «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 “έφυγε” από τη ζωή. Σε εμένα και στον αδερφό μου δεν μας έλειψε τίποτα όσο μεγαλώναμε. Είχαμε τρεις πατεράδες έξτρα (σ.σ. παππούς, γιαγιά, θεία). Ο αδερφός μου είναι πάντα δίπλα μου», είπε ο ίδιος.

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο MasterChef – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωνσταντίνος έφτιαξε ένα «τηγανιτό κανελόνι με κατίκι και κιμά». Το πιάτο άρεσε στους κριτές και του έδωσαν την «πιο ευχάριστη λευκή ποδιά», όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ