Αυτά είναι τα 2 καινούργια τραγούδια της Mary J. Blige

Καινούργιο μεγάλο δίσκο μπορούμε να αναμένουμε από την πληθωρική R&B τραγουδίστρια Mary J. Blige, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα βγει στις 11 Φεβρουαρίου, υπό τον γενικό τίτλο “Good Morning Gorgeous”.
Η ημερομηνία αυτή δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι δύο μέρες πριν εμφανισθεί στο υψίστης τηλεθέασης “Super Bowl LVI halftime show” στο Inglewood της California.

Παρόλα αυτά η γνωστή καλλιτέχνις μοιράζεται μαζί μας δύο από τα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στην επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Mary J. Blige
Το ένα είναι το ομότιτλο “Good Morning Gorgeous” και το άλλο είναι ένα κομμάτι που έβγαλε σε συνεργασία με τον DJ Khaled και λέγεται “Amazing”.

Η Mary J. έγραψε το “Good Morning Gorgeous” μαζί με τους συνεργάτες της D’Mile, H.E.R., Lucky Daye και Tiara Thomas. Η H.E.R. μαζί με τον D’Mile έκαναν και την παραγωγή του σινγκλ, έπαιξαν κιθάρα και έκαναν φωνητικά.

Στη δημιουργία του “Amazing” συμμετείχε μεγάλη παρέα. Το έγραψαν οι Mary J. Blige, Denisia Andrews, Brittany Coney, Khaled, Streetrunner, Tarik Azzouz, Willie Cobbs και Ellas McDaniels. Ενώ η παραγωγή ανήκει στους Khaled, Streetrunner και Azzouz.

Το άλμπουμ “Good Morning Gorgeous” είναι το αμέσως επόμενο στην δισκογραφία της Blige, μετά το “Strength of a Woman”, που είχε βγάλει το 2017.

Σε ένα δελτίο Tύπου σχετικό με την νέα κυκλοφορία η Mary J. Blige δήλωσε: “Η δουλειά που έγινε για αυτό το άλμπουμ ήταν πολύ ευχάριστη. Είμαι ενθουσιασμένη που η θαυμαστές μου θα ακούσουν αυτά τα δύο τραγούδια, για να πάρουν μια γεύση για το τι έρχεται. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους συνεργάτες μου, που συμμετείχαν σε αυτή την παραγωγική διαδικασία”.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ