Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: «Ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, το ζευγάρι ήταν χαρούμενο», λέει ο ιερέας που τους πάντρεψε

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το Σάββατο 16 Μαΐου έκαναν το επόμενο βήμα στη κοινή τους ζωή, και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλάκα.

Αθηνά Οικονομάκου: «Η συνέπεια με γοήτευσε» – Η εξομολόγηση για τον Μπρούνο Τσερέλα

Ήταν Ιούνιος του 2024, όταν έγινε γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου, ύστερα από το διαζύγιό της, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, και βρίσκεται σε σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα. Από τότε, το ζευγάρι έχει μοιραστεί με τον κόσμο διάφορα κομμάτια της προσωπικής του ζωής, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχουν εκφράσει και μέσα από συνεντεύξεις τους, τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

«Ο γάμος ήταν σε στενό κύκλο»

Την Δευτέρα 18 Μαΐου, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο ιερέας που τέλεσε τον γάμο. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι: «Στην περίπτωση γάμου μεταξύ καθολικού και ορθόδοξης βγαίνουν οι σχετικές άδειες, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Αθηνά Οικονομάκου: «Η σχέση μου με τον Μπρούνο είναι καρμική»

Είναι όπως όλοι οι γάμοι, δεν έχει διαφορά από τους άλλους γάμους. Είναι μια διαδικασία που γίνεται από την Αρχιεπισκοπή σε κάθε Μητρόπολη και βγαίνουν οι σχετικές άδειες».

Μιλώντας για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, είπε πως: «Ο γάμος ήταν σε στενό κύκλο, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι. Το ζευγάρι ήταν χαρούμενο. Ήταν όπως όλα τα ζευγάρια που παντρεύονται, με το άγχος, με τη συγκίνηση, με όλα…».

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν χαίρομαι που ακούγονται διάφορα για τον γάμο μου με τον Μπρούνο Τσερέλα»

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK