Τεράστια διάκριση για Αντετοκούνμπο – Αρχηγός στο All Star Game ο “Greek Freak”

Σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ελληνικό μπάσκετ εν γένει. Ο super star των Μιλγουόκι Μπακς διανύει εξαιρετική σεζόν στο NBA έχοντας την ομάδα του στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην διοργάνωση.

Ο “Greek Freak” συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (4.375.747) στην περιφέρεια της Ανατολής και έτσι θα δώσει το παρών στο All Star Game που θα διεξαχθεί στο Σάρλοτ στις 15-17 Φεβρουαρίου ως αρχηγός.Στο πλευρό ο Αντετοκούνμπο θα έχει ως starters τους Λέοναρντ, Εμπίιντ, Ίρβινγκ και Γουόκερ.

Στη Δύση ξεχώρισε όπως αναμενόταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που θα είναι αρχηγός της ομάδας του, με τους Ντουράντ, Τζορτζ, Κάρι και Χάρντεν να συμπληρώνουν τη βασική πεντάδα.

Οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους χωρίς να υπάρχει περιορισμός με βάση τις περιφέρειες που αυτοί αγωνίζονται. Για πρώτη φορά μάλιστα η επιλογή θα γίνει σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΕSPN. Οι αναπληρωματικοί All-Stars θα γίνουν γνωστοί στις 31 Ιανουαρίου.

Δείτε το tweet:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ