«Πάγωσε» ο Μαρτίνς στην προπόνηση του Ολυμπιακού – Δείτε γιατί

Μόνο αυτό δεν θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Μετά τον Αχμέντ Χασάν πήγε να χάσει και άλλον έναν επιθετικό στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη έως τη διακοπή του Νοεμβρίου.

Όλα αυτά αφορούν τον τραυματισμό του Δημήτρη Μάνου. Ο 24χρονος επιθετικός στην σημερινή προπόνηση έπεσε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του για να στηριχθεί και κατά λάθος τον πάτησε ένας συμπαίκτης του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγώσει προς στιγμήν ο Μαρτίνς, το επιτελείο του και οι ποδοσφαιριστές, καθώς είδαν τον Μάνο να πονάει. Αναπόφευκτα οι γιατροί έπεσαν από πάνω του, αλλά κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Φυσικά βγήκε εκτός προπόνησης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, καθώς δεν υπήρχε και λόγος να ζοριστεί περαιτέρω.

Ο Μαρτίνς λοιπόν από εκεί που είδε τον Χασάν να επιστρέφει με θλάση από την Αίγυπτο, δεν ήθελε με τίποτα να δει και τον Μάνο να τίθεται νοκ άουτ. Κι αυτό, γιατί θα έμενε μόνο με τον Γκερέρο για την κορυφή της επίθεσης.

Το σημαντικό είναι πάντως ότι ο τραυματισμός του Μάνου δεν είναι τόσο ανησυχητικός και λογικά θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου για την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Προτού πάρει την απόφαση ο Μαρτίνς για το αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή θα μιλήσει με το ιατρικό τιμ. Σε πρώτη φάση, πάντως δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό.

Στο μεταξύ όσον αφορά στον Αχμέντ Χασάν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση που θα τον κρατήσει περίπου 20 μέρες εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα προλάβει με το ζόρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11), είτε θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου.Πηγή: fialthlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ