Μαρτίνς: Ισορροπημένο ματς, χάσαμε τεράστια ευκαιρία στο τέλος για τη νίκη

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως είναι λυπημένος για το γεγονός πως δεν κατάφερε η ομάδα του να πάρει τη νίκη, ενώ στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Φετφατζίδη στο τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Στο τελευταίο λεπτό είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε και είναι κρίμα που δεν την αξιοποιήσαμε. Έγινε ένα πολύ ωραίο και ισορροπημένο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, όμως από κει και μετά ανεβήκαμε αισθητά, πιέσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας.

Δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα μας έλειψε ο κόσμος μας, είναι σαφές αυτό. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τους 3 βαθμούς- βέβαια το ίδιο θα λένε και οι αντίπαλοι για τις δικές τους ευκαιρίες.

Όπως ξαναείπα ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, ισορροπημένο και προσφέραμε θέαμα.

Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας, με τον καιρό θα βελτιωθούμε. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, αντιμετωπίσαμε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ