Μπαλάφας στον Realfm 97,8: Οι συναντήσεις Τσίπρα-Ιερώνυμου έγιναν στο φως της ημέρας – Ο κ. Μητσοτάκης έχει βρεγμένη τη φωλιά του

“Αυτό που πρέπει κανείς να επισημάνει είναι ότι στο φως της ημέρας έγιναν οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας”, δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Εγώ αυτό που κρατώ θετικό είναι ότι ομόφωνα η Ιεραρχία μιλά για συνέχιση του διαλόγου. Υπάρχει μία εμμονή σε κάποια ζητήματα τα οποία θα τα δούμε, δεν είναι ζητήματα στα οποία εμείς είμαστε δογματικοί ή απόλυτοι. Αυτό που είναι βασικό είναι ότι εμείς θέλουμε στα ζητήματα αυτά να προχωρήσουμε με την Ιεραρχία και με τη Εκκλησία συναινετικά” σημείωσε ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε:

“Η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα ο κ. Μητσοτάκης έχει βρεγμένη τη φωλιά του. Να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο και μία και δύο και τρεις φορές. Γιατί εν κρυπτώ και παραβύστω; Γιατί όχι στο φως της ημέρας; Είχε τίποτα να κρύψει;… Όπως έκανε η κ. Σπυράκη πριν από λίγο καιρό με τον Ζάεφ. Γιατί αυτή η μυστική διπλωματία; Προφανώς σε πάρα πολλά μέτωπα γίνονται προεργασίες, συζητούν επιτροπές, ετοιμάζουν ζητήματα, αλλά όταν φτάνουμε στα τελικά, τα προτελευταία εκεί υπάρχει ολόπλευρη ενημέρωση και φως το οποίο επιβάλλει η νοοτροπία του Έλληνα. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί να είναι εν κρυπτώ και παραβύστω αυτή η συνάντηση”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ