Τζαβάρας στον Realfm 97,8: Περίμενα κάτι περισσότερο και κάτι πιο ουσιαστικό σε σχέση με τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κώστας Τζαβάρας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Περίμενα κάτι περισσότερο και κάτι ουσιαστικότερο σε σχέση με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, οι οποίοι μας είχαν προιδεάσει ότι θα είναι κάτι εξαιρετικά θετικό για εμάς” ανέφερε.

“Αυτό που θεωρώ ότι είναι σημαντικό είναι ότι η επιτήρηση θα εξακολουθήσει να υπάρχει με πιο ασφυκτικό τρόπο και βέβαια με πιο μεγαλύτερη συχνότητα. Τα πλεονάσματα θα δούμε πως θα εξελιχθούν” συμπλήρωσε.

“Μπαίνουμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα” τόνισε.

“Αυτό που θα είχαμε πετύχει εμείς είναι ότι δεν θα είχε μετρήσει ο ελληνικός λαός οκτώ χρόνια δεινής δοκιμασίας, τα χρόνια θα ήταν κατά τρία λιγότερα, αν δεν είχε μεσολαβήσει με τον τρόπο που μεσολάβησε (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ)” συμπλήρωσε.

“Ακούσαμε ότι πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία, όπως ιστορική ήταν και η αμέσως προηγούμενη συμφωνία των Πρεσπών, την Κυριακή μάλλον θα αντιμετωπίσουμε και αυτή με ανησυχεί πολύ μια άλλη ιστορική συμφωνία που θα έχει να κάνει με το προσφυγικό” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ