Δείτε την αίτηση διαζυγίου του Λίαμ Χέμσγουορθ – Απογοητευμένη η Μάιλι Σάιρους – ΦΩΤΟ

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Λίαμ Χέμσγουορθ από τη Μάιλι Σάιρους σε μια κίνηση που εξέπληξε την popstar, η οποία δήλωσε απογοητευμένη από την απόφαση του συζύγου της να προχωρήσει επίσημα στον χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού κι έπειτα από μόλις 7 μήνες γάμου. 0 29χρονος σταρ των “Αγώνων Πείνας” επικαλείται “αγεφύρωτες διαφορές” στο έγγραφο που κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι δεν έχει προγαμιαίο συμβόλαιο οπότε τα έσοδά τους στη διάρκεια του γάμου θα παραμείνουν διαχωρισμένα ενώ δεν υπάρχει καμία απαίτηση για στήριξη συζύγου. Καθώς δεν έχουν παιδιά μαζί, το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί. Αν και αρχικά συμφώνησαν σε φιλικό χωρισμό ακολούθησαν “πυρά” εκατέρωθεν κατηγορώντας ο μεν την τέως για απιστίες, και η δε τον τέως για αλκοολισμό και χρήση ουσιών.

Πηγή ανέφερε στο ΤΜΖ ότι ο Λίαμ τελείωσε με αυτόν τον γάμο και θέλει να προχωρήσει.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους στις 10 Αυγούστου, η Μάιλι εθεάθη σε διακοπές στην Ιταλία με τη νέα σύντροφό της Κέιτλιν Κάρτερ πρώην σύντροφο του Μπρόντι Τζένερ, ενώ με την επιστροφή τους η popstar πήρε την ερωμένη της να τη συστήσει στη μητέρα της Τις, αν και η οικογένειά της της τόνισε ότι δεν θα αποδεχθεί τις νέες επιλογές της που έθεσαν τέλος στον γάμο της, όπως έγινε γνωστό.

Ωστόσο, η Μάιλι παρουσίασε το νέο τατουάζ της, εμπνευσμένο από ένα γλυπτό που βρήκαν κατά τις διακοπές της με την Κέιτλιν στην Ιταλία. Το σύμβολο αυτό ανήκει στην παράδοση του Μιλάνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ