Amazon: Το καρφί στο Netflix για την έξτρα χρέωση στους κοινούς λογαριασμούς – ΦΩΤΟ

Το Netflix θέλει να βάλει τέλος στους κοινούς λογαριασμούς και σήμερα αποκαλύφθηκαν οι χρεώσεις οι οποίες θα κληθούν να πληρώσουν οι χρήστες που θέλουν να μοιράζονται τους κωδικούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους υπεύθυνους της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας:

  • Όσοι πληρώνουν το βασικό πακέτο του Netflix δεν θα μπορούν να βάλουν ένα έξτρα άτομο στον λογαριασμό τους (το ίδιο αφορά και εκείνους που πληρώνουν το Standard with Ads).
  • Όσοι πληρώνουν το πιο Premium πακέτο που προσφέρει 4K ανάλυση (13,99 ευρώ στην Ελλάδα), θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν δύο έξτρα μέλη με 7,99 ευρώ τον μήνα για το καθένα.
  • Όσοι πληρώνουν το Standard πακέτο πακέτο συνδρομής των 10,99 ευρώ στην Ελλάδα θα χρειαστεί να δίνουν έξτρα 7 ευρώ κάθε μήνα σε περίπτωση που πιαστούν να μοιράζονται τον κωδικό τους.

Η συγκεκριμένη τιμολόγηση ισχύει μόνο στις ΗΠΑ, όμως είναι θέμα χρόνου να φτάσει και σε άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα.

Το καρφί της Amazon

Η νέα πολιτική του Netflix έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του στην μάχη των streaming υπηρεσιών να σπεύσει να το εκμεταλλευτεί.

Ο λόγος για την Amazon. O επίσημος λογαριασμός του Prime Video στο Twitter ανέβασε μία φωτογραφία για το θέμα και έγινε αμέσως viral. Η φωτογραφία είναι καρφί στο Netflix καθώς ερμηνεύει με έναν διαφορετικό τρόπο το περίφημο tweet του Netflix από το 2017 που έλεγε: «Love is sharing a password» (αγάπη είναι να μοιράζεσαι τον ίδιο κωδικό).

Το Amazon Prime ανέβασε μια εικόνα από το μενού επιλογής θεατή της υπηρεσίας, όπου υπάρχει η ερώτηση «Who’s watching? (Ποιος παρακολουθεί;)», με τα ονόματα των έξι χρηστών να σχηματίζουν την φράση «”Everyone”, “Who”, “Has”, “Our”, “Password”, “<3″» (Οποιοδήποτε έχει τον κωδικό μας).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ