Βρετανία: Reality έδειξε όργιο με 15 παίκτες – Έξαλλοι οι τηλεθεατές

Σε σοκ βρίσκονται οι τηλεθεατές του καναλιού 4 στην Βρετανία που παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του reality «Open House: The Great Sex Experiment».

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε στις πύλες της Ντάουνινγκ Στρητ – Συνελήφθη ο οδηγός

Το reality που βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν φιλοξενεί ζευγάρια που έχουν χρόνια σχέση. Διαμένουν σε ένα πολυτελές θέρετρο και δοκιμάζουν να κάνουν πιο «ανοιχτή» την σχέση τους κάνοντας έρωτα με άλλους ανθρώπους. Στόχος του παιχνιδιού είναι να δουν εάν το η ερωτική επαφή με άλλα άτομα μπορεί να ενισχύει την σχέση τους.

Πάρτι με… 15 άτομα

Στο τελευταίο επεισόδιο, όμως, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα πάρτι με 15 άτομα. Το ζευγάρι, η 31χρονη Τζάνις και ο 32χρονος Ρικάρντο άρχισαν να παραδέχονται μπροστά στην κάμερα ότι θα ήθελαν να διερευνήσουν περισσότερο την σεξουαλικότητα τους. Μάλιστα συζητούσαν μεταξύ τους αν θα ήθελαν να κάνουν να έχουν ερωτική επαφή με ακόμη ένα ή δύο άτομα.

Βρετανία: Νοσοκόμα δικάζεται για τη δολοφονία 7 νεογνών – «Κατηγορεί» τα λύματα για τους θανάτους

Τελικά το ζευγάρι ανακοίνωσε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες ότι έχει ετοιμάσει ένα πάρτι στον όροφο του σπιτιού. Κάλεσαν τα υπόλοιπα ζευγάρια αν θέλουν να ακολουθήσουν. Στο δωμάτιο που προσκλήθηκαν τα ζευγάρια υπήρχε ένα κυκλικό κρεβάτι και αρκετοί άγνωστοι ημίγυμνοι που τους καλούσαν να… γνωριστούν. Στην πορεία οι συμμετέχοντες άρχισαν να γδύνονται και να προχωρούν σε ερωτικές πράξεις μπροστά στις κάμερες.

Οι τηλεθεατές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους στο twitter για τα όσα είδαν στο reality. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό παίζει στην κανονική τηλεόραση», σχολίασε ένας από τους χρήστες. «Το τρελό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά. Και τα παιδιά τους θα το δουν αυτό», ανέφερε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ