Bullying: Καταγγελία και για δεύτερο περιστατικό στο σχολείο της 7χρονης

Μία δεύτερη καταγγελία άγριου bullying σε βάρος μαθητή στο ίδιο δημοτικό σχολείο της 7χρονης, στα βόρεια προάστια, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη καταγγελία, η 7χρονη έπεσε θύμα bullying και ήταν δεμένη με ταινία στο στόμα, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

Bullying σε 7χρονη μαθήτρια: Υπό διερεύνηση η καταγγελία – Πού επικεντρώνονται οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μία άλλη μητέρα καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ίδια ημέρα που φέρεται να έγινε και το περιστατικό με την 7χρονη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, το περιστατικό αφορά σε έναν μαθητή της Α’ Δημοτικού, ο  οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον 10 μαθητές μεγαλύτερης τάξης, σε άλλο διάλειμμα του σχολείου.

Καταγγελία-σοκ: 7χρονη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου

Η μητέρα του αγοριού καταγγέλλει ότι ο γιος της υπέστη αρκετά τραύματα στο χέρι του και μάλιστα το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τα χαρτιά από το νοσοκομείο, με βάση τα οποία επιβεβαιώνεται ότι το παιδί μεταφέρθηκε εκεί με τραύματα.

Πάντως, μέχρι στιγμής η μητέρα του αγοριού δεν έχει καταγγείλει επίσημα στις αστυνομικές αρχές τον ξυλοδαρμό του γιου της.

Δείτε το βίντεο:

 

To Star παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν γρατζουνιές στο πρόσωπο της 7χρονης. Ο πατριός της, σοκαρισμένος, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού πώς ακριβώς έγινε η επίθεση στο παιδί. «Μαμά έχει συμβεί κάτι. Θέλω όμως να στο πω στο σπίτι» ήταν τα λόγια της 7χρονης στη μητέρα της όταν πήγε στο σχόλασμα να την πάρει από το σχολείο.

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» περιέγραψε ο πατριός του κοριτσιού.

Οι γονείς μόλις έμαθαν από τη μικρή τι είχε συμβεί, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν την συμπληρωματική κατάθεση της 7χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό. Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ