MVP και του Final Four ο Ντόντσιτς

Η σεζόν – όνειρο πριν από το NBA! Ο 19χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς λίγο πριν από το ξεκίνημα της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του Eurobasket 2017 με τη χώρα του, τη Σλοβενία και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Μερικούς μήνες αργότερα και μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το draft του «μαγικού κόσμου» ο Σλοβένος σταρ πήρε το βραβείο του MVP της regular season της Euroleague, εκείνο του MVP του Final Four, αλλά και το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

«Θέλω μόνο να διασκεδάζω, κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ»

Ο Λούκα Ντόντσιτς σχολίασε την κατάκτηση της Euroleague από την Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στο τι θέλει κάθε φορά που πατά στο παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα ο Σλοβένος γκαρντ των Μαδριλένων και MVP του Final Four ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτόν τον προπονητή και τους συγκεκριμένους συμπαίκτες. Πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους. Όταν είμαι στο παρκέ, θέλω απλά να διασκεδάζω.

Από εκεί και πέρα, οφείλω να είμαι σοβαρός και να προσέχω κάθε κατοχή της ομάδας μου. Το κλειδί ήταν να μένουμε πάντα ομάδα, ανεξαρτήτως δυσκολιών. Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια της Ρεάλ».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ