Η δήλωση του Ομπράντοβιτς για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί

Ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βελιγράδι για την 17η αγωνιστική της Euroleague, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους (75-73). Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό περιοδικό “Nedeljnik”, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού καυτηρίασε την συμπεριφορά των συμπατριωτών του στο πρόσωπό του. Συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

«Όταν ήμουν προπονητής στην εθνική ομάδα, ήμουν ο δικός τους Ζέλικο. Στην συνέχεια, όταν πήγα στο εξωτερικό, έγινα απλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πλέον αμφισβητούν πως είμαι Σέρβος! Καταλαβαίνω πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν, αλλά εγώ πάντα, κι όταν ήμουν στην Παρτιζάν, προσπαθούσα να συνετίσω τους οπαδούς, όταν έβριζαν κάποιον. Μετά από αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς, έλαβα πολλά απολογητικά μηνύματα από ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα. Έχω πολλούς φίλους εκεί».

Στην συνέχεια ο 56χρονος τεχνικός έκανε μια σύγκριση των Σέρβων φιλάθλων με τους Έλληνες, λέγοντας: «Δούλεψα για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, που έχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Και όμως, πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίζουν το έργο μου και, όταν με συναντούν, μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφία μαζί. Με σέβονται, όπως επίσης σέβονται το γεγονός πως πότε δεν είπα κάτι κακό για τον σύλλογο τους».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός είναι η 17η πιο πετυχημένη ομάδα στο Champions League

Ο τηλεθεατής που έκανε τον Τσουκαλά να το «ρίξει» στον χορό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ