Τρόμος στον Ταύρο: Μαχαίρωσε υπάλληλο πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών, την κλείδωσε σε γραφείο και άρπαξε 10.000 ευρώ

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (28/12) σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην οδό Παλαιολόγου στον Ταύρο.
  • Ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι την 29χρονη υπάλληλο, την οποία στη συνέχεια κλείδωσε σε γραφείο.
  • Ο δράστης αφαίρεσε περίπου 10.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και το ταμείο. Η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένοπλή ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (28/12) σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην οδό Παλαιολόγου στον Ταύρο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 11:00 το πρωί ένας άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του εισέβαλε στο πρακτορείο και αφού τραυμάτισε στο χέρι με μαχαίρι την 29χρονη υπάλληλο στη συνέχεια την κλείδωσε μέσα σε γραφείο.

Ακολούθως ο δράστης αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο και το ταμείο περίπου 10.000 ευρώ και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.