Τροχαίο στη Χαλκίδα: Τούμπαρε αυτοκίνητο, τραυματίστηκε ο οδηγός

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (12/1) στη Χαλκίδα, με τον οδηγό του οχήματος να τραυματίζεται.
  • Ένα αυτοκίνητο τούμπαρε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.
  • Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους έντρομοι.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (12/1) στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του evima.gr, ένα αυτοκίνητο τούμπαρε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να καταγράψουν το συμβάν και τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο.

Οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους έντρομοι και είδαν το αυτοκίνητο να έχει τουμπάρει. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.