Μητρόπολη Αθηνών: Θεία Λειτουργία υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – «Η Χάρις του Θεού να μας ευλογεί»

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Την τέλεση του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Συλλειτούργησαν οι επίσκοποι Σκιάθου Ιωάννης και Χριστουπόλεως Βαρνάβας.
  • Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τόνισε μετά την Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων: «Η Χάρις του Θεού να μας ευλογεί, να μας δώσει μια καινούργια χρονιά, χωρίς πολλά προβλήματα, δυσκολίες και εμπόδια…».
  • Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο ιεροκήρυκας του Καθεδρικού Ι.Ν. Αθηνών, αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την τέλεση του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Συλλειτούργησαν οι επίσκοποι Σκιάθου Ιωάννης, αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και Χριστουπόλεως Βαρνάβας, πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Η Χάρις του Θεού να μας ευλογεί, να μας δώσει μια καινούργια χρονιά, χωρίς πολλά προβλήματα, δυσκολίες και εμπόδια, τα οποία δυστυχώς συχνά εμείς οι ίδιοι καλλιεργούμε, πολλαπλασιάζουμε και μεγεθύνουμε», τόνισε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο ιεροκήρυκας του Καθεδρικού Ι.Ν. Αθηνών, αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.