Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας από τις 06:00 το πρωί, λόγω του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, περιλαμβάνοντας απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.
  • Οι ρυθμίσεις επηρεάζουν κεντρικές οδούς όπως Μητροπόλεως, Αιόλου, Ερμού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Λεωφόρος Συγγρού και Αθανασίου Διάκου, με προσωρινές – σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας.
  • Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης, καθώς αναμένεται «να επικρατήσει το αδιαχώρητο» έως το πέρας των εκδηλώσεων.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν έως το πέρας των εκδηλώσεων, περιλαμβάνοντας απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθώς και προσωρινές – σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας.

Οι οδοί που επηρεάζονται:

  • Μητροπόλεως: σε όλο το μήκος της και έως την πρώτη παράλληλη οδό, συμπεριλαμβανομένων όλων των καθέτων.
  • Αιόλου: από Ανδριανού έως Ερμού.
  • Ερμού: από Αιόλου έως Αθηνάς, με περιορισμούς από 11:20 έως το τέλος των εκδηλώσεων.
  • Βασιλίσσης Αμαλίας: σε όλο το μήκος της με πλήρη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, καθώς και σταδιακές διακοπές κυκλοφορίας.
  • Λεωφόρος Συγγρού: από Αθανασίου Διάκου έως Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
  • Αθανασίου Διάκου: στο ρεύμα προς Αμαλίας.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις στο κέντρο, καθώς αναμένεται «να επικρατήσει το αδιαχώρητο».

Σημειώνεται πως ο εορτασμός συμπίπτει με τη μεγάλη θρησκευτική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου (21 Νοεμβρίου), η οποία αποτελεί ταυτόχρονα και ημέρα τιμής για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.