Κιλκίς: Αλλοδαπός ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου έξω από ξενοδοχείο – Ο καβγάς πριν από τους πυροβολισμούς

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένας 35χρονος από τη Σιέρα Λεόνε είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε χθες το βράδυ, έξω από ξενοδοχείο σε περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς.
  • Σύμφωνα με μαρτυρίες, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον 35χρονο και τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου, ο οποίος φέρεται να είναι αλλοδαπός.
  • Το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς και βαριά τραυματισμένος κατέρρευσε μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον δράστη.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας 35χρονος από τη Σιέρα Λεόνε είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε χθες (15/10) το βράδυ, έξω από ξενοδοχείο σε περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.00, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον 35χρονο και τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου που φέρεται να είναι αλλοδαπός.

Το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς και βαριά τραυματισμένος κατάφερε να μπει στο ξενοδοχείο, αναζητώντας βοήθεια. Εκεί όμως κατέρρευσε υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε τον θάνατο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για τη διενέργεια νεκροτομής.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.