Κεφαλονιά: Επιχείρηση για την διάσωση 57 μεταναστών που επέβαιναν σε ιστιοφόρο

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση μεταναστών που επέβαιναν σε ιστιοφόρο, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/9) στη θαλάσσια περιοχή 58 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.
  • Οι επιβαίνοντες στο σκάφος ζήτησαν βοήθεια από τις αρχές, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση για την προσέγγιση και διάσωσή τους, στην οποία συμμετείχαν πλωτό σκάφος του Λιμενικού και παραπλέον πλοίο.
  • Οι 57 μετανάστες επιβιβάστηκαν στο σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρονται στο λιμάνι του Κατάκολου.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση μεταναστών που επέβαιναν σε ιστιοφόρο, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/9) στη θαλάσσια περιοχή 58 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες στο σκάφος ζήτησαν βοήθεια από τις αρχές, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση για την προσέγγιση και διάσωσή τους, στην οποία συμμετείχαν πλωτό σκάφος του Λιμενικού και παραπλέον πλοίο.

Οι 57 μετανάστες επιβιβάστηκαν στο σκάφος του Λιμενικού και αυτή την ώρα μεταφέρονται στο λιμάνι του Κατάκολου. Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 5 μποφόρ.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.