Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου στον Realfm 97,8: Υπάρχει θέμα με την έλλειψη στοιχείων μέσα στη δικογραφία

“Υπάρχει θέμα με την έλλειψη στοιχείων μέσα στη δικογραφία. Το θέμα της δικογραφίας είναι ότι δεν καταγράφει το περιστατικό της βιαιοπραγίας. Δεν γράφει τίποτα” είπε μεταξύ άλλων η κ. Άννα Παπαρρούσου, δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Εάν είχατε τη δικογραφία στα χέρια σας θα καταλαβαίνατε ότι κάποιος κάτι έκανε, ή ληστεία ή απόπειρα κλοπής, αυτοτραυματίστηκε από τα τζάμια και δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο. Αυτό είναι που βγαίνει από τη δικογραφία, το περιστατικό που είναι καταγεγραμμένο στο βίντεο δεν υπάρχει πουθενά” σημείωσε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου και πρόσθεσε:

“Η δικογραφία σχηματίστηκε από υλικό που προέκυψε από ανθρώπους που γνώριζαν το περιστατικό και το απέκρυψαν. Έχουμε ζητήσει τη συμπλήρωση της δικογραφίας. Η οικογένεια του Κωστόπουλου υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία δολοφονία”.

Αναφερόμενη στο βίντεο που είναι μέσα στη δικογραφία η κ. Παπαρρούσου δήλωσε ότι “είναι μία απλή αντιγραφή με ένα λογισμικό μικρής ακριβείας ή καθόλου ακριβείας. Δεν είναι το βίντεο που έχει προβληθεί στο διαδίκτυο και στις τηλεοράσεις. Είναι μία κακή αντιγραφή του, η οποία επιτρέπει μικρή ανάλυση και δεν υπάρχει κανένα άλλο υλικό. Δεν έχουμε το σύνολο του περιστατικού”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ