“Καθυστερήσαμε με την ΑΟΖ, έπρεπε να την είχαμε οριοθετήσει εδώ και πολύ καιρό” δήλωσε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, πρόσθεσε “Αν είχαμε καθορίσει την ΑΟΖ, θα είχαμε πιάσει εμείς στον ύπνο τον κ. Ερντογάν, αλλά το έκανε αυτός με μια κυβέρνηση που παραπαίει, της Λιβύης”.”Δυστυχώς η ελληνική πλευρά ακολουθεί τις εξελίξεις κάθε φορά και φοβούμαι ότι αυτό που κάνει ο κ. Μητσοτάκης, και με βρίσκει εντελώς αντίθετο, η μονοσήμαντη, προσωπική του αν θέλετε στρατηγική, μπορεί να μας οδηγήσει σε μια εθνική τραγωδία” υπογράμμισε.
“Παρακαλώ τον κ. Μητσοτάκη να αποφασίσει επιτέλους να κάνει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών και να αποφασίσουμε ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές της χώρας μας” σχολίασε.
“Πρέπει να βγει όλο το πολιτικό σύστημα, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, για να μην το πάρει πάνω του ο Μητσοτάκης αυτό. Και να πουν με επίσημες ανακοινώσεις ότι η Ελλάδα απαντά ως εξής: αν τολμήσετε να έρθετε κάτω από την Κρήτη, τότε θα έχουμε εμπλοκή και θα βυθίσουμε τα πλοία σας. Δεν υπάρχει άλλη λύση” συμπλήρωσε.
“Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να δείξουμε στην Τουρκία ότι είμαστε αποφασισμένοι δυστυχώς και για το χειρότερο που είναι ο πόλεμος, απεύχομαι τον πόλεμο αλλά βλέπετε ότι κλιμακώνουν. Οι Τούρκοι δεν θέλουν πόλεμο, θέλουν να μας φέρουν στο τραπέζι” είπε ο κ. Βελόπουλος.
“Πρέπει να βγει κοινό ψήφισμα: αν τολμήσουν οι Τούρκοι να στείλουν σκάφη κάτω από την Κρήτη, εμείς θα απαντήσουμε δια πυρός” κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:
Γιορτές με μπλόκα για τους αγρότες: Ανοίγουν διόδια και μοιράζουν προϊόντα στους ταξιδιώτες
Τα αρχεία του Έπσταϊν αποκαλύπτουν φωτογραφία του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου – Είναι ξαπλωμένος στην αγκαλιά 5 γυναικών
Μία νέα «χρυσή» περίοδος αρχίζει για 3 ζώδια από σήμερα – «Μία αναπάντεχη ευκαιρία οδηγεί στην επιτυχία»
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από 22 έως 24 Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 161 χλμ στη Συγγρού – Τον έπιασε το ραντάρ της Τροχαίας
Γιορτές με μπλόκα για τους αγρότες: Ανοίγουν διόδια και μοιράζουν προϊόντα στους ταξιδιώτες
ENIKOS NETWORK
Είστε μόνιμα απρόσεκτοι; 3 σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να είναι σύμπτωμα πάθησης