Ανοίχτηκαν λογαριασμοί ή offshore;

Τις τελευταίες ώρες πολιτικοί που καταγγέλθηκαν -σε ένορκες καταθέσεις- ή βρίσκονται υπό διερεύνηση από τον ΣΔΟΕ δηλώνουν δημοσίως δικαιωμένοι. Μάλιστα υπάρχουν και πολλά στελέχη κομμάτων που υποβάλλουν τα συγχαρητήρια τους για τη «δικαίωσή» τους.

Αφορμή για τις δηλώσεις αποτέλεσε η ερμηνεία όσων είπαν στελέχη του ΣΔΟΕ για την υπόθεση Καρούζου. Βεβαίως, και πολύ ορθά, τα στελέχη του ΣΔΟΕ είπαν ότι επί των ημερών τους δεν είχαν φθάσει ακόμη οι καταγγελίες για πολιτικά πρόσωπα, ενώ κατέστησαν σαφές ότι δεν άνοιξαν λογαριασμοί πολιτικών, αλλά ελέγχθησαν οι εταιρείες Καρούζου!

Ευχή και ελπίδα όλων είναι η διερεύνηση της Δικαιοσύνης και των εντεταλμένων οργάνων της Πολιτείας να αποδείξει ότι οι πολιτικοί μας όντως δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή. Όμως για να γίνει αυτό προαπαιτούμενο είναι η διερεύνηση. Ήτοι το άνοιγμα λογαριασμών και offshore. Και άρα η δικαίωση να γίνει στη βάση πραγματικών γεγονότων και όχι προσδοκιών.

Όταν δεν ξέρει κάποιος τη διαδρομή του χρήματος, ασφαλώς δεν θεωρείται ένοχος, αλλά εννοείται ότι δεν αυτοανακηρύσσεται σε «δικαιωμένο». Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ