Ανδρουλάκης: Το ΕΔΑΔ εξέτασε κατά προτεραιότητα την προσφυγή του για την υπόθεση των υποκλοπών

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο αποφάσισε να εξετάσει, κατά προτεραιότητα, την προσφυγή του Νίκου Ανδρουλάκη για την υπόθεση των υποκλοπών.
  • Την ενημέρωση για την εξέλιξη αυτή έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια εορταστικού γεύματος με δημοσιογράφους.
  • Το ΕΔΑΔ έδωσε προθεσμία στην ελληνική κυβέρνηση μέχρι 16 Φεβρουαρίου να παράσχει σχετικές εξηγήσεις.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο αποφάσισε να εξετάσει, κατά προτεραιότητα, την προσφυγή του Νίκου Ανδρουλάκη για τη μη συμμόρφωση της απόφασης του ΣτΕ να ενημερωθεί επισήμως για την υπόθεση των υποκλοπών.

Την ενημέρωση για την εξέλιξη αυτή έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια εορταστικός γεύματος με δημοσιογράφους.

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ακόμη ότι το ΕΔΑΔ έδωσε προθεσμία στην ελληνική κυβέρνηση μέχρι 16 Φεβρουαρίου να παράσχει σχετικές εξηγήσεις.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.