Την παραίτηση Σαμαρά ζητά πρώην υφυπουργός της ΝΔ

Την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά απο την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ζητά ευθέως ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης.

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάει σε εκλογή νέου αρχηγού, εάν δεν θέλει να παραμείνει στην περιδίνηση που βρίσκεται σήμερα με σοβαρές μελλοντικές συνέπειες», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πατρας 105,3, ο πρώην βουλευτής Αχαϊας, που καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά πολλά λάθη κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετεκλογικά σχετικά με τις διαπιστώσεις του για την ήττα.

«Δεν διασφαλίζεται η ενότητα της παράταξης με το να λέμε πως δεν έγινε τίποτα. Η επικοινωνική μας τακτική ήταν εσφαλμένη, με την καλλιέργεια του φόβου. Πρέπει τώρα άμεσα να ανοίξει την δημοκρατική διαδικασία διαδοχής ο πρόεδρος του κόμματος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επανέλαβε πως η νέα γενιά της παράταξης μπορεί να μπεί μπροστά και να σηκώσει το βάρος. Ενω για τις διαδικασίες που πρέπει να προωθηθούν υπογράμισε: «Οταν κάποιος χάνει τις εκλογές υποβάλει την παραίτησή του και εάν επιθυμεί θέτει εκ νέου υποψηφιότητα».

Όσο για το τι θα κάνει στο προσεχές μέλλον ο Μιχάλης Μπεκίρης δεν το αποσαφήνισε αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για τον χρόνο που θα επνακάμψει στην ενεργό πολιτική. «Οταν είναι να πω κάτι θα το πράξω», τόνισε.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

Διαβάστε επίσης

Σαμαράς: Η ΝΔ κατάφερε να βγει αλώβητη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ