Μαριάννα Τουμασάτου – Ασημένια Βουλιώτη: Μένουν στον Alpha και αναλαμβάνουν κεντρικούς ρόλους σε νέα σειρά

Η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ασημένια Βουλιώτη παραμένουν στον Alpha και αναλαμβάνουν κεντρικούς ρόλους στη νέα καθημερινή σειρά του σταθμού. Η σειρά, που βασίζεται σε τουρκικό σίριαλ, προορίζεται για τη ζώνη των 20:00.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Alpha προχωρά στη στελέχωση των νέων καθημερινών του σειρών, με ένα νέο πρόγραμμα να έρχεται στη θέση του «Να μ’ αγαπάς».
  • Η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ασημένια Βουλιώτη αναλαμβάνουν κεντρικούς ρόλους στη νέα καθημερινή σειρά του σταθμού.
  • Η νέα σειρά προορίζεται για τη ζώνη των 20:00, ενώ οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν φέτος «Στο σπίτι δίπλα στο ποτάμι».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στη στελέχωση των νέων καθημερινών σειρών του προχωρά ο Alpha. Στη θέση του «Να μ’ αγαπάς» έρχεται η σειρά με τίτλο εργασίας «Οι κόρες της Αρετής» που βασίζεται σε τουρκικό σύγχρονο σίριαλ.

Συγκλονίζει η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Δημήτρη Βογιατζή: «Λείπει σε όλους μας»

Με βάση τη Reallife, κεντρική πρωταγωνίστρια είναι η Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ δίπλα της θα βρεθεί ένα ακόμα οικείο πρόσωπο από το πρόγραμμα του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις «Κόρες της Αρετής» θα πρωταγωνιστήσει η Ασημένια Βουλιώτη.

Η ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» και την ταινία «Υπάρχω», στην οποία υποδύθηκε τη Μαρινέλλα, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί «Στο σπίτι δίπλα στο ποτάμι», όπως και η Μ. Τουμασάτου.

Ασημένια Βουλιώτη: «Όταν μου πρότειναν τον ρόλο της Μαρινέλλας, έπαθα σοκ»

Μετά το… ποτάμι, οι δύο ηθοποιοί ακολουθούν κοινή πορεία μένοντας στον Alpha και αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά που προορίζεται για τη ζώνη των 20:00.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.