Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διώχνει τον Μάρκο – Ο Τζανής βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο

Η συγκλονιστική συνέχεια της μεγάλης παραγωγής του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» έρχεται απόψε, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Η Θεοφανώ διώχνει τον Μάρκο. «Προσπάθησε αντί να φουντώνεις τη φωτιά που έχει ανάψει, να τη σβήσεις… Φύγε!».

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Το ένοχο παρελθόν του Μιχαήλ και του Σπήλιου θα έχει συνέπειες για τη Θεοφανώ. Η Δαμιανή ανακαλύπτει πως ο Τζανής και η Μεταξία ξαναβρίσκονται. Πώς θα αντιδράσει; Ο Μιχαήλ ζητάει απ’ τον Μάρκο να του παραδώσει τη θέση του καπετάνιου, αλλά εκείνος αρνείται. Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι κι ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δύο. Ποιος θα υπερτερήσει στο τέλος;

Η Μεταξία προσπαθεί να θολώσει τα νερά στη Ρηνιώ και στην Κερασίνα. Ο Τζανής, με τη βοήθεια των Τριβολαίων, βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο, αλλά τίποτα δεν θα πάει όπως το σχεδίαζαν.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK