Αγγελική Νικολούλη: Τα συλλυπητήρια για την απώλεια της Ειρήνης Μαρινάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Αγγελική Νικολούλη έστειλε τα συλλυπητήριά της στον πρόεδρο του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την απώλεια της μητέρας του, Ειρήνης Μαρινάκη.
  • Τα συλλυπητήρια εκφράστηκαν μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, με την παρουσιάστρια να χαρακτηρίζει την Ειρήνη Μαρινάκη «μεγάλη κυρία» και «αρχόντισσα του Πειραιά με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο».
  • Με συγκίνηση η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε ότι θα τη θυμούνται «με αγάπη» και της ευχήθηκε «Καλό ταξίδι».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τα συλληπητήρια στον πρόεδρο του Mega, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την απώλεια της μητέρας του Ειρήνης Μαρινάκη έστειλε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής.

«Θα ήθελα φίλοι μου τώρα στην αρχή της εκπομπής να μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια για μία μεγάλη κυρία, για έναν υπέροχο άνθρωπο που ‘έφυγε’ από κοντά μας. Η αρχόντισσα του Πειραιά με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο. Η Ειρήνη Μαρινάκη, η μητέρα του προέδρου μας. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη. Καλό ταξίδι», είπε με συγκίνηση η Αγγελική Νικολούλη.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.